EduDating Industry – Professional Education Network I.

Stratégia našej spoločnosti bola od začiatku zameraná na vzájomné spájanie sa s partnermi, s ktorými vieme hľadať spoločné riešenia a vzájomne spoľahlivo uspokojiť požiadavky koncového zákazníka. Cesta “networkingu” sa nám ukázala ako správna a dnes už spolupracujeme so sieťou partnerov, s ktorými sa navzájom dopĺňame a tvoríme tak to, čomu my hovoríme iGrow Network. Samozrejme, že túto sieť chceme naďalej rozširovať a pridávať inovatívne riešenia.

Napríklad pri riešení projektov zameraných na zvyšovanie produktivity, alebo optimalizačných projektov s našimi zákazníkmi sa stretávame často s nutnosťou rozšíriť odborné znalosti, alebo zručnosti ich pracovníkov tak, aby sa dosiahol dlhodobý efekt. Často ide o špecifické doplnenie znalostí ako napr. odborné znalosti pre vyššiu produktivitu zvárania, štatistické metódy pre zlepšovanie procesov na oddelení kvality, metodiku nastavenia časovej normy pre veľmi dlhé cyklové časy atď. V niektorých prípadoch nemáme dostatočné kapacity na zvládnutie dopytov v jednom termíne z dôvodu prekrytia termínov, inokedy je pre nás požadovaná téma mimo našej kompetencie a potrebujeme v danej oblasti podporiť. A tu sa otvára priestor pre využitie networkingu aj v oblasti vzdelávania prostredníctvom EduDating Industry.

EduDating Industry – Chcem vzdelávať

V rámci EduDating Industry, začíname tvoriť profesionálnu sieť spájajúcu záujemcov o tvorbu a participáciu na vzdelávaní či už pre podniky, alebo jednotlivcov, v rôznych oblastiach spadajúcich pod priemysel. Benefity pre takéto spojenie vidíme vo viacerých rovinách. Na jednej strane člen tejto siete môže získať potenciál dopytu, na druhej strane v spojení s našimi odborníkmi môže vzniknúť zaujímavý celistvý produkt, ktorý prepojí viacero oblastí v jeden komplexný produkt – napríklad komplexná príprava lean lídra, technológa, procesného inžiniera, logistu atď. Samozrejme, že môže vznikať synergický efekt prepájania odborných znalostí a príprav inovatívnych balíkov, ktorý môže mať omnoho väčší prínos ako samostatné riešenia. Pre vstup do tejto siete je nutná registrácia, ktorá naštartuje ďalšiu komunikáciu.

Registráciou do EduDating Industry sa k ničomu nezaväzujete. Prejavujete tým záujem v akej oblasti by ste chceli s nami a našimi klientami spolupracovať. Tým to celé iba začína. Je nutné si prejsť formy možnej spolupráce, overiť si vzájomné kompetencie a dohodnúť základné predpoklady pre spoluprácu.

Nástroj ktorý sme vytvorili je v úlohe sprostredkovateľa, ktorý zjednodušuje proces výberu odbornej znalosti, zručnosti a dopytu od koncového zákazníka, prepájanie odborníkov v danej oblasti na tvorbe nových produktov, spôsobov vzdelávania atď. Našim záujmom je týmto podporiť nie len trénerov ale aj profesionálov vo svojej oblasti, ktorí vďaka svojim skúsenostiam vedia odovzdať nadobudnuté cenné znalosti takpovediac z prvej ruky a tým posunúť spoločnosť na vyššiu úroveň.

Chceš vzdelávať? Zaregistruj sa tu.

Prečítajte si viac o EduDating Industry z druhého pohľadu – Chcem sa vzdelávať.

Budeme veľmi radi ak navštívte našu stránku, kde sa dozviete viac o ponuke vzdelávania a zaregistrujte sa so svojim dopytom pre vzdelávanie resp. ponukou vzdelávania z vašej strany.

Pridajte Komentár